Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

Στην THASSOS HOSTING & SERVICES υποστηρίζουμε επιχειρήσεις για την ένταξή τους σε χρηματοδοτήσεις Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των επιχειρησιακών προγραμμάτων (Αναπτυξιακός Νόμος, Leader, ΕΣΠΑ, ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης κλπ.).

Στη συνεργασία μαζί μας θα διαπιστώσετε ότι κάνουμε κάτι διαφορετικά! Σας καθοδηγούμε έτσι ώστε η αίτηση χρηματοδότησης Ευρωπαϊκού προγράμματος να γίνει για εσάς ένα επιχειρηματικό σχέδιο, που μπορεί να αναπτύξει την επιχείρησή σας.

Μήπως δικαιούστε επιδότηση στην επιχείρησή σας και δεν το ξέρετε;  Δώστε μας τη δυνατότητα να σας δείξουμε τι χρειάζεται και εσείς αποφασίστε αν θα προχωρήσετε στην υποβολή του φακέλου σας για να διεκδικήσετε πρόσθετη χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα.

Πάρτε την απόφαση και ελάτε στους ειδικούς που θα είναι δίπλα σας σε ό,τι έχετε ανάγκη.

Για τον λόγο αυτό:

• Αναλύουμε της ανάγκες της επιχείρησής και προτείνουμε το βέλτιστο μίγμα επενδύσεων προκειμένου να βελτιωθεί σημαντικά η ανταγωνιστικότητά της.

• Σας προτείνουμε νέες ιδέες, καλές πρακτικές και καινοτομίες που μπορείτε να εφαρμόσετε σε όλο το φάσμα της επιχείρησης (π.χ. παραγωγή, πωλήσεις, προμήθειες, ανάπτυξη νέων προϊόντων κλπ.)

• Συνδυάζουμε με τον καλύτερο τρόπο την επιδότηση του προγράμματος με τις πιθανές ανάγκες συμβουλευτικής υποστήριξης με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησή σας.

• Είμαστε δίπλα σας κατά την υλοποίηση του επενδυτικού σχέδιου μέχρι και την τελική αποπληρωμή του.